HERHAALBEZOEK MUSEUM OF FILM

Na afloop van de Museumnacht kan je je polsbandje aan de kassa’s van Concordia Oude Markt omwisselen voor een gratis bioscoopkaartje voor een film naar keuze. Bij het Rijksmuseum Twenthe en de Museumfabriek kan je je polsbandje omwisselen voor een gratis entreeticket. Deze actie loopt tot en met 31 december 2019 waarbij je je polsbandje maar één keer kunnen inwisselen op één van de deelnemende locaties.

FILMTIPS CONCORDIA

Nu te zien:

Instinct: de spraakmakende film van Halina Reijn met Carice van Houten.

Once upon a Time in… Hollywood: Quentin Tarantino’s ode aan Hollywood. Met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio.


15 oktober: 15 Minutes after Sunset

Elke maand vertoont Concordia film in de biertuin van Stanislaus Brewskovitch. Op 15 oktober in Halloween-thema met de horrorkomedie What We Do in the Shadows. Meer informatie.


17 t/m 20 oktber: Overijssels Film Festival

Van 17 t/m 20 oktober vindt bij Concordia het Overijssels Film Festival plaats. 22 films + randprogramma. Je polsbandje is inwisselbaar tegen een filmkaartje! Zoals bijvoorbeeld de Schotse film Beats over twee jeugdvrienden in de party scene van de jaren ’90, de Deense politieke thriller Sons of Denmark of de volstrekt originele zwarte komedie Deerskin uit Frankrijk. Meer informatie.


1 & 8 november: Blade Runner

De sci-fi klassieker uit 1982 met het toenmalige toekomstbeeld van… november 2019. Op 1 november is aansluitend aan de klassieker uit 1982 ook het vervolg uit 2017 te zien. In 3D. Meer informatie.


vanaf 28 november: Parasite

Heerlijke Koreaanse combinatie van zwarte komedie, thriller en maatschappij-satire. Winnaar Gouden Palm in Cannes. Meer informatie.